-
Malzemeler
• 2 adet yumurta
• 1 yemek kaşığı krema
• 1 çay kaşığı tereyağı
Süslemek İçin:
• 1 adet sarımsak
• 1 yemek kaşığı maydanoz
• Dilerseniz kekik
Yapılışı
1. Öncelikle fırının ızgara sıcaklığına ayarlayın ve ısınması için bırakın.
2. Tereyağı ve kremayı, fırına dayanıklı kayık bir kaba koyarak fırının en üst rafına koyun.
3. 2 dk. kadar pişirin ve tabağı dışarı çıkararak yumurtaları içine yan yana kırın.
4. Süslemek için gereken malzemeleri incecik doğrayarak üzerine serpin ve tekrar fırına verin.
5. 5 dk. kadar daha pişirerek sıcak olarak servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder